• @simply_cima 😃Mine are 5,5 and almost 4. Sooooon siz... Soooon!!! It’s coming! In the meantime, do enjoy crawling a… https://t.co/PHUghqDSxB

   Jun 22, 2018

Samenwerken

profiel foto 500x500

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Fijn dat je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking! Het idee achter Robotvilla is dat ik ouders, begeleiders en leerkrachten wil helpen om samen met kinderen aan de slag te gaan met techniek en programmeren. Er verschijnt steeds meer geweldig en laagdrempelig educatief speelgoed op de markt, speelgoed waarmee kinderen op een speelse manier over deze belangrijke onderwerpen kunnen leren. Techniek en programmeren zijn nu toegankelijker dan ooit en dat wil ik in mijn blogs laten zien.

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat uit iedereen die geïnteresseerd is in:

 • Programmeren voor kinderen
 • STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics)
 • Educatief materiaal:
 • Om precies te zijn:
  • Kinderen (leeftijd 5 – 15 jaar (ouder mag ook!))
  • (Groot)ouders
  • Pedagogisch medewerkers
  • Leerkrachten

Samenwerkingsvormen

Show and tell
In mijn met robots en gadgets gevulde Robotvilla rij ik overal naartoe om groepjes kinderen spelenderwijs vertrouwd te maken met techniek en programmeren (zakelijk of particulier.) Met scholen, kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang denk ik graag mee over manieren om STEM-educatie bij kinderen te introduceren.

Artikelen en video’s
Robotvilla heeft een pagina met blogs waarin ik op enthousiaste wijze mijn ontdekkingen en ideeën deel. Ik test nieuwe producten die bij Robotvilla passen en deel mijn bevindingen. Mijn artikelen illustreer ik bij voorkeur met foto’s en YouTube-video’s. Om de integriteit van Robotvilla te waarborgen, vermeld ik bij de content natuurlijk dat het om een samenwerking gaat.

Winacties
Iets weg te geven? Als het product bij Robotvilla past, zet ik graag een feestelijke winactie voor je op touw. De vorm en duur van de actie bepalen we uiteraard in overleg.

Persberichten
Als je een persbericht hebt over STEM, educatief speelgoed, programmeren voor kinderen of robots, geef dat dan alsjeblieft aan mij door! Ik ben reuze nieuwsgierig en altijd op zoek naar het nieuwste van het nieuwste.

Disclaimer

Het voelt bijna overbodig om te melden, maar het moge duidelijk zijn dat ik alleen content op Robotvilla zet die gaat over producten of diensten waar ik persoonlijk volledig achter sta. Als je mij een product ter beoordeling aanbiedt en ik maak daar content van, dan zal ik altijd vermelden dat deze in samenwerking met jou is gemaakt. Dat doe ik om de integriteit van Robotvilla te waarborgen.

 

Robo groetjes,

Francesca

Coding for kids - Unboxing Cubetto image

Playing with robot image

This content is also available in: enEnglish