• RT @MomsCanCodePgh: Looking for #developers & #programmers to volunteer 1hr of their time to teach webinars online! Suggestions include: Be…

      Feb 19, 2018

Samenwerken

Francesca Vonk

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bedankt voor de interesse in een mogelijke samenwerking! Het hele idee achter Robotvilla is om dempels weg te nemen voor ouders, begeleider en leerkrachten om actief samen met kinderen aan de slag te gaan met techiek en programmeren. Er komt steeds meer geweldig en zeer laagdrempelig educatief speelgoed op de markt waarmee kinderen op een speelse manier leren over deze belangrijke onderwerpen. Tegenwoordig is het toegankelijker dan ooit en dat wil ik op mijn blog laten zien.

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat uit iedereen die geinteresseerd is in: 

  • Programmeren voor kinderen
  • STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)
  • Educatieve:

Om precies te zijn:

  • Kinderen (leeftijd 3 – 16) *
  • (Groot)ouders
  • Pedagogisch medewerkers
  • Leerkrachten

* Omdat ik het belangrijk vind dat de jongste (3 – 12) een vroege start krijgen met STEM educatie, vind ik deze groep met meest interessant.  

Samenwerkingsvormen

Show and tell
Met alle liefde kom ik langs met de robots of gadgets van Robotvilla om bijvoorbeeld met een groepje kinderen te spelen (zakelijk of particulier.) Ik wil graag helpen en meedenken op scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang over hoe dit onderwerp bij kinderen te introduceren.

Artikelen en video’s
Robotvilla is in de een blog, waarop ik met veel enthousiastme mijn ontdekkingen en ideëen deel. Met alle plezier probeer ik nieuwe producten uit, die bij Robotvilla passen. Ik schrijf graag artikelen, maak foto’s en YouTube video’s. Bij de content zal ik altijs netjes vermelden dat het om een samenwerking gaat om de integriteit van Robotvilla te waarborgen.

Winacties
Iets weg te geven? Ik kan een winactie voor u op touw zetten. De vorm en duur van de actie gebeurd uiteraard in overleg. Zolang het product bij Robotvilla past, behoort dit zeker tot de feestelijke mogelijkheden.

Persberichten
Geen idee of die bestaan over dit onderwerp (STEM, educatief speelgoed, programmeren voor kinderen, robots) maar als dat zo is, stuur ze dan alsjeblieft door! Ik ben reuze benieuwd en altijd opzoek naar het nieuwste van het nieuwste.

Disclaimer

Het voelt bijna overbodig om te melden, maar het moge duidelijk zijn dat ik alleen content op Robotvilla zet over producten of diensten waar ik persoonlijk volledig achter sta. Als ik een product aangeboden krijg om te reviewen en ik maak er content van, dan zal ik altijd vermelden deze in samenwerking met u is gemaakt, om de integriteit van Robotvilla te waarborgen.

Robo groetjes,

Francesca

Coding for kids - Unboxing Cubetto image

Playing with robot image

This content is also available in: enEnglish